Peuterspeelzaal in ontwikkeling

Sinds april 2016 zijn wij als voorschool verbonden aan gbs De Rank. Deze voorschool wordt gefaciliteerd door stichting Peuterwerk. Op voorschool De Rank kan uw peuter van 2,5 tot 4 jaar terecht om onder professionele begeleiding te spelen en te ontdekken. Spelen op de voorschool heeft een positieve uitwerking op de ontwikkeling van uw kind. Uw kind wordt begeleid in de ontwikkeling van sociale, cognitieve, fysieke en morele competenties. Dit helpt uw kind om een goede start te maken op de basisschool en heeft een positief effect op de verdere ontwikkeling.

Naast het stimuleren van de ontwikkeling van uw kind heeft ook geloofsopvoeding een centrale plaats op voorschool de Rank. Er wordt gebeden in de kring en voor het eten, we lezen Bijbelverhalen en leren liedjes over God.

Momenteel bevindt voorschool de Rank zich nog in het gebouw van basisschool de Rank. Binnenkort zullen we echter verhuizen naar het gebouw van de GKV aan de overkant van de straat. Ondanks dat we niet in hetzelfde gebouw zitten houden we nauw contact met de school. Zo blijven we goed met elkaar verbonden. We stemmen op elkaar af met thema’s en zullen af en toe samen activiteiten ondernemen.

Een voorschoolgroep is 10 uur per week geopend, verdeeld over 3 dagdelen. Op de groep is een vaste pedagogisch medewerker te vinden. De openingstijden van De Rank zijn:

Maandagmorgen: 8.30-12.00 uur

Dinsdagmiddag: 12.00 – 15.00 uur

Vrijdagmorgen: 8.30 – 12.00 uur

Mocht u vragen hebben kom gerust binnen lopen als de groep is geopend. Of stuur een mailtje naar rank@stichtingpeuterwerk.nl. Ook kunt u kijken op www.stichtingpeuterwerk.nl via de knop Emmen en locatie kunt u ons vinden. U kunt uw kind hier ook aanmelden voor de voorschool.

Namens de voorschool: Sien Moorlag